Βράβευση Καλογερή σε αθλητές του «Καγιαλέ» | διακρίσεις σε Καράτε και Kick Boxing

Τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Χανίων «Ο Καγιαλές», Άγγελο Καραϊσκάκη, τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, για τις διακρίσεις τους, την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καράτε και Kick Boxing.

Από τον κ. Καλογερή, βραβεύτηκε πρώτος ο Άγγελος Καραϊσκάκης για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Βετεράνων, ακολούθησε η βράβευση της Άννας Παπαδημητρίου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing και τέλος η βράβευση του Μανώλη Χαροντάκη για την κατάκτηση της 2η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στην κατηγορία Παίδων.

Παρεδόθη επίσης το ασημένιο μετάλλιο για τον αθλητή Ιωάννη Φουρναράκη, ο οποίος κατέκτησε την 2η  θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing.

Ο κ. Καλογερής συνεχάρη τους αθλητές και τον προπονητή του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην προαγωγή του αθλητισμού και του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Μοιραστείτε την είδηση