Βολές Σταθάκη για τα (μη) έργα του Δήμου | Κίσαμος

Εκτός της αδιαφορίας και της απραξίας που καταλόγισε στην δημοτική Αρχή Κισάμου ο πρώην Δήμαρχος, Θοδωρής Σταθάκης, προχώρησε και σε δύο πολύ σοβαρές καταγγελίες που έχουν να κάνουν με τον Μπάλο και το παραλιακό μέτωπο.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, έχει κατασκευαστεί πλωτό κατάστημα στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου – σε περιοχή Natura δηλαδή – με την ανοχή της δημοτικής Αρχής, με κίνδυνο να γίνει καθεστώς και να ακολουθήσουν κι άλλοι. Παράλληλα, προχώρησε σε μία ακόμη καταγγελία, αναφέροντας ότι κατασκευάζονται τοιχία στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, χωρίς να ενημερώνεται κανείς.

Ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου εξέφρασε την αγωνία του για τα μεγάλα έργα στην περιοχή, τονίζοντας ότι στην πρόσφατη επίσκεψη Πέτσα στην Κίσαμο ο Δήμος δεν ήταν έτοιμος -όπως άλλοι στα Χανιά- να ενημερώσει τον Υπουργό για τις ανάγκες του τόπου.

Παρέμβαση υπήρξε και από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του κ. Σταθάκη, οι οποίοι τόνισαν πως έτοιμες μελέτες που παραδόθηκαν στη νέα δημοτική Αρχή, “αραχνιάζουν” μέσα στα συρτάρια.

parakritika.gr

Μοιραστείτε την είδηση