Τράπεζες | οι συναλλαγές που δε θα πραγματοποιούνται από σήμερα

Παύουν να πραγματοποιούνται από σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, συγκεκριμένες συναλλαγές στις Τράπεζες της χώρας κάτι που αποτελεί επιπλέον μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Οι συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούνται στα τραπεζικά καταστήματα με φυσική παρουσία, είναι:

  • Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ. Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
  • Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ. Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
  • Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κλπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobilebanking ή στα ΑΤΜ. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
  • Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.

Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η προσέλευση των πολιτών σε τραπεζικό κατάστημα, αυτό είναι εφικτό μόνο με τη χρήση προστατευτικής μάσκας και τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας.

Μοιραστείτε την είδηση