Τουριστική προβολή Νομού Χανίων (video)

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Νομού Χανίων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, στο πολύκεντρο «Μίκης Θεοδωράκης» σε διοργάνωση της Ένωσης Ξενοδόχων, της Fraport Greece, της Aegean Airlines, της Eurobank και της Marketing Greece, στo πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 βίντεο με θέματα τη μαγειρική με τοπικά προιόντα, τα φαράγγια και τα ορεινά αξιοθέατα του νομού, τη ζωή στο χωριό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες.

Στην εκδήλωση, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρίνα Γιακουμάκη, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Την ανάγκη βελτίωσης των δημόσιων υποδομών και την ανάγκη τοποθέτησης ραντάρ προσέγγισης στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θ’ αυξήσει τον αριθμό των αεροσκαφών που θα μπορούν να προσγειωθούν ανά ώρα, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων Μανώλης Γιαννούλης.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, τόνισε τη σημαντικότητα της Σύμπραξης Τουρισμού για τα Χανιά καθώς ένωσε τον ιδιωτικό τομέα και πολλούς φορείς ενώ χρησιμοποιούνται σύγχρονα, ψηφιακά μέσα με μειωμένα κόστη και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ο κ. Φραγκάκης δήλωσε πως ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει την προσπάθεια αυτή καθώς αναμένεται να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στον τουρισμό του Νομού.

Για την αναγκαιότητα της συνεργασίας όλων των φορέων προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό και ο τουρισμός στα Χανιά να εξελιχθεί, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Καλογερής που αναφέρθηκε επίσης και στις υποδομές του Νομού, στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Τα βίντεο της τουριστικής προβολής

Chania | A Culinary Tour
Chania | Mountain Activities
Chania | Village Hopping
Chania | Sea Adventures
Μοιραστείτε την είδηση