Το βίντεο που έφτιαξε η Περιφέρεια για τον κορωνοϊό

Με το παρακάτω βίντεο η Περιφέρεια Κρήτης στέλνει το δικό της μήνυμα για τα μέτρα προστασίας τα οποία όλοι πρέπει να λάβουμε, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη. Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

menoumespiti-Περιφέρεια Κρητης

«Αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19» Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτακης #menoumespiti #stayhome #crete #regionofcrete #CreteHalfmarathon #covid19Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη. Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

Posted by Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete on Thursday, March 19, 2020

«Αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Μοιραστείτε την είδηση