Τηλεδιάσκεψη με τον Γ. διευθυντή της ΝΔ για την ενίσχυση της οικονομίας | ΕΒΕΧ

Τηλεδιάσκεψηγια την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκο και επαγγελματικούς φορείς.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, την οποία οργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων ΝΔ, συζητήθηκαν οι εξελίξεις που έχει προκαλέσει σε όλα τα επίπεδα η πανδημία του κορονοϊού και οι τρόποι για την αντιμετώπισή της.

Όλοι οι επαγγελματικοί φορείς που συμμετείχαν, επεσήμαναν τις κύριες ανάγκες της υφιστάμενης κατάστασης, προκειμένου να προχωρήσει η ουσιαστική ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Με την σειρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκακης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες της τηλεδιάσκεψης για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και για τις ιδιαιτερότητες του νομού μας με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, έτσι ώστε ν’ ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, και πέραν του Covid-19.

Ο κ. Μπρατάκος βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες τις τοποθετήσεις του κ. Ροκάκη και υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στην ενημέρωση των αρμόδιων Υπουργείων – φορέων.

Κλείνοντας ο κ. Μπρατάκος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες πως θα επαναληφθεί σύντομα επόμενη τηλεδιάσκεψη.

Μοιραστείτε την είδηση