Θετική στην COVID-19 η Πόπη Καπετανάκη | το ανακοίνωσε η ίδια στο fb

Θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε η γραμματέας του Δήμου Κισάμου Πόπη Καπετανάκη, σύμφωνα με δημοσίευσή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα, αναφέρεται στη σημαντικότητα του εμβολιασμού καθώς και στην προσοχή που απαιτείται, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Αναλυτικά, η κ. Καπετανάκη αναφέρει:

«Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά το επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα και περισσότερο! Η εξάπλωση του κορωνοϊού, ειδικά στην περιοχή μας, είναι τόσο μεγάλη που όποιος βγαίνει έξω απ’τη πόρτα του σπιτιού του, έχει πλέον μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει με τον ιό παρέα!
Και καλά, εμείς οι πλήρως εμβολιασμένοι που ναι μεν τον κολλάμε, αλλά απ’ ότι φαίνεται το περνάμε με ήπια συμπτώματα και σχεδόν “στο πόδι”! Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους ο καθένας, πραγματικά πρέπει να προσέχουν παααάρα πολύ!!!!

Ειδικά τώρα με τόσες μεταλλάξεις που ακούμε!!Σήμερα, μετά από ένα μπούκωμα στη μύτη, που αρχικά νόμιζα ότι ήταν από το aircondition που δεν αποχωρίζομαι, αλλά και μία ανοσμία την οποία αντιλήφθηκα το πρωί που ξύπνησα και με “θορύβησε” ιδιαίτερως, εν τέλει διαγνώστηκα θετική στο covid 19!!!Υποτίθεται είμαι κι από τους προσεκτικούς, με τις μάσκες και τ’αντισηπτικά μου όλη μέρα!!!

Μπαίνω λοιπόν από σήμερα και για 10 μέρες σε καραντίνα στο σπιτάκι μου μαζί με την 11χρονη Τζωρτζίνα μου (που χειρότερο δεν έχει, τι χρωστάει Αυγουστιάτικα…το τι έχω ακούσει δε λέγεται!!!). Ο σύζυγός μου, ως πλήρως εμβολιασμένος, την γλυτώνει…προς το παρόν, εφόσον είναι αρνητικός, όμως με ιδιαίτερη προσοχή, μέτρα προστασίας και με τεστ που θα επαναλαμβάνει συχνά!!!

Έχω ενημερώσει συναδέρφους, φίλους, συγγενείς και γνωστούς με τους οποίους έχω έρθει έστω και για λίγο σε επαφή τις τελευταίες μέρες. Όσους έχω ξεχάσει, αν είναι φίλοι μου στο fb ελπίζω να το δουν τώρα, γι’αυτό το λόγο και το κοινοποιώ.Στη δουλειά μου, στο Δήμο Κισσάμου, επικοινωνήσαμε αμέσως με τον ΕΟΔΥ και ακολουθούμε το πρωτόκολλο, τηρώντας πιστά τις οδηγίες που πήραμε.

Οι πιο στενές επαφές θα υποβληθούν σε rapid test, ενώ θα γίνει εκ νέου απολύμανση.Εύχομαι να μην το έχω μεταδώσει σε κανένα συνάδελφο και φίλο μου αλλά και στους δικούς μου ανθρώπους που ήρθαμε σε επαφή τις τελευταίες μέρες.

Προς το παρόν, όλων τα τεστ βγήκαν αρνητικά. Έχω αυτοαπομονωθεί σ’ένα δωμάτιο, παρέα με βιταμίνες όλων των γραμμάτων του λατινικού αλφάβητου και όλα τα παρελκόμενα!!!

Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα το περάσω με ήπια συμπτώματα, οπότε θα δουλεύω από το σπίτι κι όλη μέρα στο τηλέφωνο. Εύχομαι σύντομα να αποκτήσουμε όλοι με κάθε τρόπο ανοσία, να περπατάμε στο δρόμο, να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χωρίς τον φόβο μη μας πλησιάσει και μας ακουμπήσει ο διπλανός μας, να μπορούμε να αγκαλιάσουμε και να φιλήσουμε τους δικούς μας και τους φίλους μας που έχουμε καιρό να δούμε και να νιώσουμε επιτέλους ξανά “ελεύθεροι”!!!!🙂🙏

#perpetualoptimist🌷🌻☘

Καλό 15Αύγουστο σε όλους!!! (Αλί σε μας…τους καραντινιέρι!!!)

Υ.Γ. Υπενθύμιση, έως την Τετάρτη το μεσημέρι συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους φίλους μας που δοκιμάζονται τόσο σκληρά, στο Δημαρχείο Κισσάμου»

Μοιραστείτε την είδηση