Σύσκεψη για την ολοκλήρωση της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Κισάμου | αποφάσεις

Σύσκεψη για το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Δήμου Κισάμου, πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, συζητήθηκαν τα οριστικά δεδομένα του έργου και ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την άμεση ολοκλήρωσή του.

Μετά την παρουσίαση της μελέτης εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει τις τροποποιήσεις που ζητήθηκαν από την διεύθυνση του ΕΠΑΛ Κισάμου αποφασίστηκε να υιοθετηθεί η προτεινόμενη βελτιωμένη λύση με την άμεση εξασφάλιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών πιστώσεων, προκειμένου το έργο να γίνει περισσότερο αποδοτικό και λειτουργικό για τις ανάγκες των μαθητών και διδασκόντων.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε τον κ. Καλογερή και τις υπηρεσίες του για την κατανόηση της σημαντικότητας του έργου για την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στο ΕΠΑΛ Κισάμου.

Στην συζήτηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης, η Γενική Διευθύντρια Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Δοξάκη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κισάμου κ. Γιώργος Χαχλάκης,  ο πρόεδρος της Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης, η Προϊσταμένη του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Χανίων κ. Ειρήνη Καλαϊτζάκη, ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νεκτάριος Κουμάκης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κισάμου κ. Αις Αλαντίν και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας για την κατασκευή του έργου κ. Στέλιος Πετράκης.

Μοιραστείτε την είδηση