Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» | εκλογές για νέο Δ.Σ

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα προχωρήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα».
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Δημαρχείου Κισάμου, από τις 16:00 έως τις 20:00 και δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Κισάμου.

Για τις αιτήσεις συμμετοχής, αναφέρεται:

Όλοι εσείς που αγαπάτε την Κίσαμο τόσο ως τόπο προόδου όσο και ως τόπο
πολιτισμού και επιθυμείτε να συμμετέχετε στις αρχαιρεσίες του επόμενου
διοικητικού συμβουλίου μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας
στο τηλέφωνο 6977664995 (Αντιπρόεδρος Πασχάλης Δημήτρίος)
ή στο email του συλλόγου: provolikisamou@gmail.com
μέχρι και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00.

Περιγραφή και ανασκόπηση

O Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» ακολουθώντας μια μακρά πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα, τόσο της επαρχίας Κισάμου όσο και του νομού Χανίων στήριξε και  συνεχίζει να  στηρίζει με κάθε τρόπο την διάδοση της κισαμίτικης κληρονομίας.

Ήταν το 1973 όταν ο Σύλλογος προχώρησε στην νομική αναγνώρισή του από τους υπόλοιπους φορείς. Από τα πρώτα του βήματα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου ανέδειξε τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του.

Το σημερινό εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας έκλεισε την τριετή θητεία του τον περασμένο Μάιο. Οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης και το αυξημένο αίσθημα ευθύνης των μελών του συμβουλίου προς τους συμπολίτες σας  για την ατομική προστασία τους αποφάσισε οι εκλογές να μη γίνουν την συγκεκριμένη περίοδο αλλά στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Οι ίδιες ανησυχίες οδήγησαν το συμβούλιο στη δύσκολη απόφαση αναβολής της κορυφαίας εκδήλωσης του Συλλόγου, της αναπαράστασης του Κρητικού Γάμου για το καλοκαίρι του 2020.

Μοιραστείτε την είδηση