Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης | Κρήτη

Στη σύλληψη ενός άντρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο άνδρας να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα) όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησε η σύλληψη του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 161 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μοιραστείτε την είδηση