Στην Αγία Μαρίνα ο Φραγκάκης | στο επίκεντρο ο τουρισμός

Συνάντηση με τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής, είχε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα της διάβρωσης της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, ο τουρισμός και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση

«Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο κοινοτικό γραφείο της Αγίας Μαρίνας τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη όπου μαζί με επιχειρηματίες της Αγίας Μαρίνας, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και όχι μόνο.

Η συζήτηση είχε να κάνει με τη φετινή τουριστική περίοδο όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με τα νέα δεδομένα της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και το σημαντικό θέμα που απασχολεί την Αγία Μαρίνα με τη διάβρωση της παραλίας, και τις λύσεις που μπορούν να υπάρξουν.

Δόθηκαν διαβεβαιώσεις από πλευράς του κ. Φραγκάκη ότι θα υπάρξει βοήθεια για την οριστική λύση του προβλήματος. Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ που βρέθηκε σήμερα μαζί μας, άκουσε τους προβληματισμούς μας, και προθυμοποιήθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για για να βρεθεί λύση στο εδώ και πολλά χρόνια πρόβλημα της διάβρωσης της παραλίας της Αγίας Μαρίνας».

Μοιραστείτε την είδηση