Σάλος με ιερέα στην Κρήτη | διπλή ζωή και εξαπάτηση γυναίκας

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, όταν μετά από καταγγελίες εξαπατημένης γυναίκας, έγινε γνωστό ότι ιερέας είχε διπλή ζωή, με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από το θύμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τον ιερέα να δηλώνει διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος. Λίγο καιρό μετά, σύναψαν σχέση, μέσα στην οποία το θύμα, ένιωθε ότι βρήκε τον «άνθρωπό της», καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη της αλλά και την συμπάθεια των παιδιών της.

Η γυναίκα, ούσα ευάλωτη καθώς βίωσε άσχημο διαζύγιο, νόμιζε πως έκανε μια νέα, όμορφη αρχή με το ταίρι της, όμως δεν άργησε να καταλάβει ότι έπεσε θύμα απάτης, από τον υποτιθέμενο δημοτικό υπάλληλο, που όπως δήλωνε, να παιδιά της συντρόφου του, τα ένιωθε και δικά του.

Έπεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της, την είχε κοροϊδέψει με αισχρό τρόπο.

Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ούτε διαζευγμένος είναι ούτε δημοτικός υπάλληλος αλλά παντρεμένος και ιερέας!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλοντα και μεταδίδει το cretalive, η γυναίκα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή της ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και θα της εξηγούσε με την πρώτη ευκαιρία τι ακριβώς συμβαίνει.
Σαφή εξήγηση δεν έδωσε ποτέ, ενώ λίγους μήνες μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε.
Ο ιερέας της την αιφνιδίασε και με παρακλητικό ύφος ζήτησε κάποια επιπλέον χρήματα.

Μετά από αυτό χάθηκε κάθε ίχνος του και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει τον «ντετέκτιβ» για να βρει την άκρη του νήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η σχετική καταγγελία-αναφορά έχει σταλεί με δικαστικό κλητήρα στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή προκειμένου να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του ιερέα, ο οποίος θα πρέπει να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Μοιραστείτε την είδηση