Πρόσκληση σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου | αίτηση μείζονος αντιπολίτευσης

Αίτηση προς τον Δήμο Κισάμου, για πρόσκληση σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν το φλέγον ζήτημα της ανέγερσης νέων Λυκείου Κισάμου αλλά και η εξέλιξη σχετικά με το λατομείο γύψου στην Χρυσοσκαλίτισσα, απέστειλαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τον Θοδωρή Σταθάκη.

Αναλυτικά, η αίτηση:

Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχοντας υπ’ όψη τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18 (ΦΕΚ 133 Α’) και εκ νέου με την  παρ. 2 άρθρου 10 του Ν.4674/20 ζητάμε να προσκαλέσετε σε συνεδρίαση το Συμβούλιο το αργότερο μέχρι την έκτη ημέρα από την υποβολή της παρούσας, για συζήτηση και απόφαση στα παρακάτω θέματα:

α) Πορεία  ανέγερσης νέων λυκείων Κισσάμου και ενημέρωση το τι συμβαίνει στον υπάρχοντα χώρο των λυκείων, σύμφωνα και με την δημόσια επιστολή στα ΜΜΕ του εκπαιδευτικού και πρώην δημοτικου συμβούλου Κισσάμου κυρίου Ψωματάκη Εμμανουήλ.

β) Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των θεμάτων που άπτονται της λατομικής δραστηριότητας γύψου περιοχής Στομίου Χρυσοσκαλίτισσας.

Η εν λόγω συνεδρίαση επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί σε χώρο που να πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου, οπότε ενδεδειγμένοι χώροι είναι στην παρούσα στιγμή είτε το Φαλδάμειο είτε το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.                                    

Με εκτίμηση.
Οι Αιτούντες  Δημοτικοί Σύμβουλοι:                     

Σταθάκης Θεόδωρος

Γλαμπεδάκης Βασίλειος

Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ

Ψαράκης Νεκτάριος

Καστανάκης Γεώργιος

Μακράκης Γεώργιος

Πατερομιχελάκη Νικολακάκη Αικατερίνη

Βαρουχάκη Σταυρούλα

Δερουκάκης Εμμανουήλ

Καρτσωνάκης Γεώργιος

Λιουδάκης Κωνσταντίνος

Μοιραστείτε την είδηση