Πως θα λειτουργήσουν τα συνεργεία αυτοκινήτων στα Χανιά | κορωνοϊός

Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των συνεργείων οχημάτων από εδώ και στο εξής, λόγω των μέτρων πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, εξέδωσε ο σύνδεσμος Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Χανίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει

Έχοντας ως  πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών του κάθε συνεργείου σε σχέση με τους τρόπους προστασίας και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, ο σύνδεσμος, προτείνει:

  • Κάθε αυτοκίνητο πριν παραδοθεί σους επαγγελματίες αυτοκίνητων αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη να έχει περάσει πρώτα από το στάδιο της απολύμανσης από τους εκάστοτε ειδικούς.
  • Τα συνεργεία να παραμείνουν ανοιχτά κεκλεισμένων των θυρών έχοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε εμφανές μέρος έξω από το  συνεργείο για να μπορούν οι πελάτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους ιδιοκτήτες των συνεργείων και αν κρίνεται απαραίτητο να γίνονται οι κατάλληλες εργασίες.
  • Η εξυπηρέτηση πελατών θα γίνεται κατά προτεραιότητα σε έκτακτα περιστατικά.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καλούμε τους συναδέλφους να ανακοινώσουν στους πελάτες τους ότι από 17/3/2020 μέχρι νεοτέρας οι επικοινωνίες και οι εργασίες των αυτοκινήτων θα γίνονται με τους παραπάνω τρόπους που προτείνει ο Σύνδεσμος.

Ο πρόεδρος                                                                                                                       Ο γραμματέας

Μανόλης Κοτσάκης                                                                                           Γιάννης  Ζερβουδάκης                        

Μοιραστείτε την είδηση