Περιοδεία Φραγκάκη στην Κίσαμο | υδατοδρόμιο, Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου και τουρισμός

Περιοδεία στην Κίσαμο, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ξεκινώντας από την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο, με τη συζήτηση να στρέφεται στην ενίσχυση και την προβολή του προσκυνηματικού τουρισμού στα Χανιά, και ειδικά στην Κίσαμο, καθώς και στην περαιτέρω ανάδειξη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, όσον αφορά τον συνεδριακό τουρισμό.

Στη συνέχεια, μετέβη στο Δημαρχείο Κισάμου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Γιώργο Μυλωνάκη, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες. Συζήτησαν για τα έργα και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται ή είναι σε εξέλιξη στην περιοχή, με έμφαση στη δημιουργία υδατοδρομίου, στα έργα στο λιμάνι για τον ελλιμενισμό σκαφών αναψυχής, καθώς και στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Φραγκάκης επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου ενημερώθηκε από την διευθύντρια, Μανωλίτσα Νικολακάκη, για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή και συζήτησε με εργαζόμενους για ζητήματα που τους απασχολούν.

Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση στο Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου με τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Πατεράκη, και μέλη του Δ.Σ, με αντικείμενο τις εξελίξεις στην τοπική αγορά, τις εκτιμήσεις για την τουριστική σεζόν του 2021, καθώς και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Μοιραστείτε την είδηση