«ΟΧΙ Βία στα σχολεία – ΜΟΝΟ αγάπη και φιλία» | διαδικτυακή ημερίδα

Ημερίδα με τίτλο «ΟΧΙ Βία στα σχολεία – ΜΟΝΟ αγάπη και φιλία», θα πραγματοποιηθεί σήμερα 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 διαδικτυακά, στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου που έχει καθιερωθεί ως η Πανελλήνια μέρα κατά της Βίας στα Σχολεία, μέσω του Συνδέσμου https://minedu-primary2.webex.com/meet/athntoulia.

Την εννοιολογική προσέγγιση καθώς και τις μορφές σχολικού εκφοβισμού, θα αναπτύξει η κ. Αθηνά Ντούλια, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού ‘Έργου. Για το θέμα «Δες, άκου, μίλα. Η σχολική βία δεν είναι παιχνίδι» θα μιλήσει η κ. Σοφία Λογαρίδου, Υπαστυνόμος Α΄ του Γραφείου Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ενώ η κ. Σταυρούλα Χαρτάλου, Σχολική Ψυχολόγος θα αναπτύξει το ρόλο του σχολικού ψυχολόγου στη διαχείριση του σχολικού εκφοβισμού.

Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Α΄ Ενότητας Χανίων, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, τον  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου και το 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων.

Μοιραστείτε την είδηση