«Μένουμε μαζί στο Σπίτι» | Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πλατανιά και ο Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου, στα πλαίσια για την πρόληψη, αποφυγή  και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, δημιούργησε τον παρακάτω σύνδεσμο :https://dimpaidikstathmkolimvarioy.blogspot.com/  και στέλνει το παρακάτω μήνυμα στους γονείς και τα παιδιά

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,

Σας καλωσορίζουμε στη καινούργια μας παρεούλα !!!! Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, θα σας παρουσιάζουμε δράσεις του σχολείου μας, θα σας προτείνουμε δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά στο σπίτι, θα ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας, με την πανδημία του κορονοιού, τα σχολεία μας έκλεισαν για αρκετές ημέρες. Πήραμε, λοιπόν και εμείς την πρωτοβουλία να είμαστε κοντά σας με έναν πιο διαφορετικό τρόπο…. προφυλάσσοντας την υγεία όλων μας μένοντας στο σπίτι!!!

Μένουμε…μαζί…στο σπίτι και περνάμε όσο τον δυνατόν πιο δημιουργικά το χρόνο μας, μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί…!!!!


Κάθε εβδομάδα θα σας προτείνουμε παιχνίδια γύρω από ένα θέμα. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των γονέων, να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών σας μέσω μιας δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ σας!!!! Το μυστικό ‘μπαουλάκι’ μας, θα κρύβει πολλούς θησαυρούς που θα πρέπει να ανακαλύψετε παρέα με τα παιδιά σας…ταξιδεύοντας  στο κόσμο της γνώσης!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ…ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ…ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Κος Αντώνης Καπνισάκης ευχαριστεί τις εκπαιδευτικούς του ΠΣ Κολυμβαρίου για την επιμέλεια και δημιουργία της δράσης, ενώ ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Γιάννης , αναφέρθηκε ‘’…για την καινοτόμα , έξυπνη και δημιουργική πρωτοβουλία του Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου, που ήδη έχει κινήσει μεγάλο ενδιαφέρον, σε μικρούς αλλά και μεγάλους…!’’

Μοιραστείτε την είδηση