ΚΚΕ Χανίων: «καταδικάζουμε το νέο όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού»

Επικριτικό σχόλιο, σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια ανά την Ελλάδα αλλά και την αντιμετώπιση της κυβέρνησης, στις ενέργειες των πολιτών, δημοσιεύει σήμερα, το ΚΚΕ Χανίων, αναφερόμενο σε «όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση:

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο όργιο αυταρχισμού που εξαπέλυσε χθες η κυβέρνηση στις συμβολικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα –και στα Χανιά- και σκοπό είχαν να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού, του δολοφονημένου Αλ. Γρηγορόπουλου.

Απέναντι σε αυτές τις εκδηλώσεις η κυβέρνηση απάντησε με χιλιάδες συνωστισμένους αστυνομικούς, με αυταρχισμό, καταστολή, παρεμπόδιση και προσαγωγές.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως καμιά έγνοια δεν έχει η κυβέρνηση για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την πανδημία, για τη διαχείριση της οποίας έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού με τη λογική «κόστους – οφέλους» θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο στόχος της κυβέρνησης και σε αυτή την περίπτωση είναι προφανής! Με πρόσχημα την πανδημία επιδιώκει να μπει «φίμωτρο» στο λαό, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, επιβάλλοντας σιγή νεκροταφείου και μονιμοποιώντας πρακτικές αυταρχισμού και καταστολής.

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τον χανιώτικο λαό να καταδικάσει το νέο όργιο καταστολής και αυταρχισμού της κυβέρνησης.

Απαιτούμε την άμεση παύση όλων των διώξεων και τη διαγραφή των εξοντωτικών προστίμων. 

Μοιραστείτε την είδηση