«Καρτ ποστάλ» | νέα σειρά της ΕΡΤ με γυρίσματα στην Κρήτη – Βικτώρια Χίσλοπ

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της νέας σειράς, με σενάριο από βιβλία της Βικτώριας Χίσλοπ, παραγωγή της ΕΡΤ και σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαβασιλείου, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Σέργιος στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Τζόζεφ -όπως θα είναι το όνομά του γνωστού ηθοποιού στη σειρά- είναι ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μέσα από την Οδύσσειά του, ανακαλύπτει έναν διαφορετικό κόσμο, έναν νέο για εκείνον πολιτισμό. Ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που τόσο αγαπά η συγγραφέας.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της σειράς, οι οποίες θα διαδραματίζονται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, θα γίνει κυρίως στον Άγιο Νικόλαο -αγαπημένο τόπο της Χίσλοπ- ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο.

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου της σειράς -που βασίζεται στα βιβλία Cartes Postales from Greece και The Last Dance– έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου.

Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Μοιραστείτε την είδηση