Καλογερής – Σημανδηράκης | συγχαρητήριο μήνυμα προς τους νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Νίκος Καλογερής:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νικόλαος Καλογερής, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές για την επιτυχία τους στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο σκληρός αγώνας όλων των χρόνων της μαθητικής ζωής σας με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά – και μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες των τελευταίων δύο χρόνων λόγω της πανδημίας – σας ανταμείβει και θέτει την αρχή
για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια επίσης απευθύνει στους γονείς των νέων φοιτητών, οι οποίοι βοήθησαν τα παιδιά τους παρέχοντας ηθική, ψυχολογική και υλική υποστήριξη, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εύχεται σε όλους τους νέους και τις νέες που πέτυχαν στις εξετάσεις καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν το στόχο τους, αυτό το εμπόδιο οδηγεί σε ένα διαφορετικό δρόμο για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους.

Να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με μεγαλύτερη επιμονή και υπομονή, αναζητώντας την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους.

Παναγιώτης Σημανδηράκης:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Χανίων για την επιτυχία τους και το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.
Σε εσάς αξίζουν ίσως περισσότερα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλατε, ιδίως την τελευταία διετία, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες που μας επηρέασαν όλους σε πολλά επίπεδα.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι συνέδραμαν και στήριξαν ουσιαστικά την υπερ-προσπάθεια των παιδιών.

Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, θέλω να πω ότι σίγουρα οι εξετάσεις αυτές, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που έχετε σε αυτή τη ζωή. Ίσα ίσα, είναι ένα πρώτο μάθημα για την επιμονή και την στοχοπροσήλωση που απαιτείται για να πετύχετε τους στόχους σας. Άλλωστε, η ζωή είναι μπροστά σας και οι επιλογές και ευκαιρίες που θα προκύπτουν, είναι καθημερινές.

Παράλληλα, θέλω να καλωσορίσω όλες τις νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Χανίων. Τα Χανιά σας περιμένουν και είναι ο φιλόξενος τόπος στον οποίο θα αποκτήσετε νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, καθώς και θα στεγάσουν την απαρχή για την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Καλή φοιτητική ζωή! Συγχαρητήρια σε όλους!».

Μοιραστείτε την είδηση