Καλογερής για ΣΜΑ Αποκορώνου: «δεν λειτουργούμε με απειλές και φόβο πολιτικού κόστους»

Σχετικά με το ζήτημα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Δήμου Αποκορώνου και το πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων γύρω από αυτό, με τελευταίο την ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής ενημερώνει πως προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη με την συμμετοχή της δημοτικής αρχής με τους επικεφαλής των παρατάξεων. 

Η σύσκεψη για το θέμα θα είχε συγκληθεί πολύ πριν την συνάντηση της περασμένης Πέμπτης στην οποία αναφέρονται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου στην ανακοίνωσή τους, αλλά δυστυχώς καθυστέρησε λόγω ανωτέρας βίας και συγκεκριμένα λόγω ασθένειας του κ. Δημάρχου και την αποχή από τα καθήκοντά του για μεγάλο διάστημα.

Στην σύσκεψη αυτή, αφού ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις Δήμου και Περιφέρειας για το συγκεκριμένο έργο, θα επιχειρηθεί να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί ο δήμος με το ζήτημα αυτό. Στην σύσκεψη αυτή θα κληθούν όλοι να προσέλθουν με πνεύμα συνεννόησης, προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη λύση για τον Δήμο Αποκορώνου και τους κατοίκους του.

Ο κ. Καλογερής, αναφέρει επίσης: «Επί τη ευκαιρία, καλό είναι να γνωρίζουν όλοι, ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν λειτουργεί ούτε με συγκεκαλυμένες απειλές, ούτε υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους, όταν πρόκειται για ζητήματα νομιμότητας και βελτίωσης της ζωής των πολιτών».

Μοιραστείτε την είδηση