Η βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου στην «Καθημερινή» της Κυριακής

Η βιογραφία «Ελευθέριος Βενιζέλος, o άνθρωπος, o ηγέτης» του Νικολάου Παπαδάκη (Παπαδή), Γενικού Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», κυκλοφορεί από αυτή την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με την εφημερίδα «Η Καθημερινή». Η έκδοση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα και θα διατεθεί σε τέσσερις τόμους με αντίστοιχες κυριακάτικες εκδόσεις της εφημερίδας.

Η βιογραφία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017 από το Ίδρυμα και τις εκδόσεις της Εστίας, ενώ το επόμενο έτος πραγματοποιήθηκε η δεύτερη έκδοση, η οποία έχει εξαντληθεί.

Η επιλογή της «Καθημερινής», που πρόσφατα συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής, να εντάξει το συγκεκριμένο έργο στο εκδοτικό της πρόγραμμα, επιβεβαιώνει τη σημασία και την απήχησή του και δίνει τη δυνατότητα να φθάσει σε χιλιάδες αναγνώστες της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η βιογραφία κυκλοφορεί με νέο σχεδιασμό και σελιδοποίηση, εμπλουτισμένη με επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Ιδρύματος.

Η νέα εκδοτική σειρά παρουσιάζεται την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ. στο Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα (Ερατοσθένους 13, Παγκράτι). Θα μιλήσουν ο τ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Θ. Μαυρογορδάτος, ο Διευθυντής της εφ. «Η Καθημερινή» Αλέξης Παπαχελάς και ο συγγραφέας.

Μοιραστείτε την είδηση