Φόλες με καρφιά και βίδες σε κομμάτια ωμού κρέατος | Κίσαμος

Αυτή τη φορά οι «φιλόζωοι» επέλεξαν τον παραλιακό ιστό στην Κίσαμο. Ακριβώς δίπλα στις παιδικές χαρές, πολύ κοντά στο γήπεδο και σε μία απόσταση σχεδόν 150 μέτρων οι επιτήδειοι περνώντας – προφανώς – με αυτοκίνητο πέταξαν λίγο πριν νυχτώσει σε τουλάχιστον έξι σημεία φόλες με καρφιά, αιχμηρά αντικείμενα και βίδες.


Κομμάτια ωμού κρέατος στα οποία είχαν εμφυτεύσει βίδες και καρφιά, με σκοπό να δολοφονήσουν αδέσποτα σκυλιά και γάτες, αλλά και κάθε κατοικίδιο που περνούσε από εκεί.

γήπεδο Κισάμου

Από φιλόζωους ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι αυτού του είδους τα κρούσματα το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται με πολύ μεγάλη συχνότητα στην Κίσαμο κάτι που δημιουργεί έντονο προβληματισμό, όχι μόνο στις φιλοζωικές αλλά και στους απλούς πολίτες, που πλέον δεν νιώθουν ιδιαίτερα άνετα να βγαίνουν σε απογευματινό περίπατο με τα κατοικίδια τους. Κι ενώ οι φιλοζωικές εταιρείες και η κάθε λογής σύνδεσμοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες οι γνωστοί – άγνωστοι κάτω από το μανδύα της ανωνυμίας τους και της φρικτής αναλγησίας για τα ζώα συνεχίζουν αυτή τη δράση ανενόχλητοι ιδιαίτερα σε μικρές πόλεις και γειτονιές που δεν ελέγχονται από την αστυνομία.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1550 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης