«Έπεσαν» πρόστιμα και στην Κρήτη | 9 στα Χανιά

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιεί η αστυνομία τις τελευταίες μέρες, με σκοπό τον εντοπισμό των παραβατών για μη χρήση μάσκας, μετά την κοινή υπουργική απόφαση που την καθιστά υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Από τους ελέγχους, έχουν εντοπιστεί αρκετοί παραβάτες, στους οποίους επιδόθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Δείτε που «έπεσαν» πρόστιμα:

Χανιά

Στα Χανιά έγιναν έλεγχοι σε αρκετές επιχειρήσεις το τελευταίο 24ώρο και συνολικά επιβλήθηκαν 9 πρόστιμα.

Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθούν πρόστιμα 150 ευρώ σε 8 άτομα εκ των οποίων τα 5 ήταν πελάτες σε σούπερ μάρκετ.

Ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης λόγω μάσκας και σε άτομο που βρισκόταν σε Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Ενώ προ ημερών στο παλιό λιμάνι των Χανίων υπήρξε πρόστιμο και σφράγιση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για 15 ημέρες λόγω συγχρωτισμού.

Ρέθυμνο

Αναλυτικότερα και όπως έγινε γνωστό, στο Ρέθυμνο, το τελευταίο 24ώρο διεξήχθησαν  έλεγχοι σε περισσότερες από 10 επιχειρήσεις για την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 7 άτομα εκ των οποίων 5 ήταν πελάτες σε σούπερ μαρκετ οι οποίοι μάλιστα και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους  για τα περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι με το άνοιγμα της εστίασης είχαν επιβληθεί πρόστιμα και δύο λουκέτα σε καταστήματα  υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της παραλιακής του Ρεθύμνου ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε δύο πολίτες – λόγω συγχωρισμού- μην τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο, η ελληνική αστυνομία κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής ελέγχων,  δηλαδή χθες Τετάρτη,  επέβαλλε τέσσερα πρόστιμα σε επιχειρήσεις και πέντε πρόστιμα σε  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Λασίθι

Και για το νομό Λασιθίου επίσης χθες επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε  πελάτες που βρίσκονταν σε επιχειρήσεις και οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες, σύμφωνα πάντα με την τελευταία υπουργική απόφαση.

Μοιραστείτε την είδηση