ΕΠΑΛ Κισάμου | Αγιασμός, πρόγραμμα και ενημέρωση για τους μαθητές

Οδηγίες για την ομαλή άφιξη των μαθητών αλλά και τη διαδικασία της τέλεσης του αγιασμού, εξέδωσε ο Νεκτάριος Ζουριδάκης, Δ/ντής ΕΠΑΛ Κισάμου «Ειρηναίος Γαλανάκης».

Αναλυτικότερα:

Αγαπητοί μαθητές/τριες του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι βάσει της εγκυκλίου 119797/Δ2/11-09-2020 του ΥΠΑΙΘ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προσέλθετε στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείο μας –στην περιοχή «Μαύρος Μώλος»- στις 8.15 και να παραμείνετε μέχρι και την τέλεση του αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00. Για τους μετακινούμενους με λεωφορεία μαθητές, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ, οι αναχωρήσεις τη Δευτέρα 14/09/2020 θα είναι στις 07:15 απ’ τα τέρματα (κανονικά το πρωί) και η επιστροφή στις 12:30.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει:

  • Επεξήγηση και συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
  • Εμβάθυνση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί (117512/ΓΔ4/08-09-2020)
  • Διανομή μάσκας ανά μαθητή 
  • Έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
  • Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας
  • Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς

Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στις σχολικές μονάδεςΔ/θμιας Εκπαίδευσης και στο πλαίσιο υιοθέτησης πρακτικών ελαχιστοποίησης του συγχρωτισμού τωνμαθητών/-τριών, το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων θα πραγματοποιείται πλέον σε δύο σταθερές ομάδες (ΟΜΑΔΑ Ι και ΟΜΑΔΑ ΙΙ) μαθητών (119640/ΓΔ4/11 -09-2020).

Το πρόγραμμα κάθε ομάδας θα έχει την παρακάτω μορφή.

Στη σχολική μας μονάδα για τα τμήματα γενικής παιδείας οι ομάδες θα είναι

ΟΜΑΔΑ Ι: Α1, Α2, Β1, Β2

ΟΜΑΔΑ ΙΙ: Β3, Γ1, Γ2, Γ3

Στην κεντρική είσοδο του σχολείου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα έχουν αναρτηθεί ονομαστικές καταστάσεις μαθητών/τριών ανά τμήμα καθώς και σκαρίφημα χωροθέτησης των αιθουσών διδασκαλίας.

Μοιραστείτε την είδηση