Ένταση με διμοιρίες των ΜΑΤ | επίσκεψη Θεοχάρη (photos+video)

Σε συνάντηση διαμαρτυρίας με ένταση και την αναγκαστική παρέμβαση των ΜΑΤ, προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό, σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της αναμονής της άφιξης του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, έξω από το Επιμελητήριο Χανίων.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χανίων.

Αναλυτικότερα, το κλίμα φορτίστηκε περισσότερο, όταν οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν από το πεζοδρόμιο στο οδόστρωμα, προκειμένου να υποχρεώσουν τους παρευρισκόμενους να οπισθοχωρήσουν.

Οι παριστάμενοι ζήτησαν μέσα από πανό και συνθήματα να υπάρξει ουσιαστική μέριμνα και για τους ίδιους, καθώς εδώ και μήνες βιώνουν είτε την ανεργία είτε την υποαπασχόληση, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμα και σε καθημερινές τους ανάγκες.

Τα «πνεύματα» ηρέμησαν όταν ο κ. Θεοχάρης και ο κ. Φραγκάκης είχαν συνάντηση, κεκλεισμένων των θυρών, με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Χανίων, του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων, του Σωματείου Επισιτισμού Ν. Χανίων και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΒΕΧ, Νίκο Ηλιάκη και Μιχάλη Χαιρετάκη.

Μοιραστείτε την είδηση