Εκπρόσωποι του ΟΤΕ στον Σημανδηράκη | οπτικές ίνες και δωρεάν wi-fi

Στο γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, βρέθηκε ο προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ Χανίων, Μαραγκάκης Γιώργος, ο Μυντιλάκης Μιχάλης, πολιτικός μηχανικός του τεχνικού τμήματος του ΟΤΕ Χανίων και ο Χαραλαμπάκης Μανώλης, υπεύθυνος του τμήματος πωλήσεων του ΟΤΕ στα Χανιά.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Τσουπάκης Μιχάλης καθώς και ο διευθυντής  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, Τσιραντωνάκης Σοφοκλής.

Οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Χανίων για την πορεία και το έργο του ΟΤΕ, που αφορά την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών μήκους 20 χλμ. και το οποίο έχει ως στόχο να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρεία στο κέντρο της πόλης καθώς πρόκειται να αναβαθμιστούν 2500 κτίρια, οικίες και επιχειρήσεις.

Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε να ενημερωθεί για τις εργασίες της εταιρείας και έλαβε την δέσμευση των εκπροσώπων της για άμεση αποκατάσταση των παρεμβάσεων που γίνονται στο οδικό δίκτυο του κέντρου της πόλης.

Στην συνάντηση συζητήθηκε επίσης, η βελτίωση της συνεργασίας του ΟΤΕ με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, το αίτημα από πλευράς του Δήμου για την απομάκρυνση ή την αντικατάσταση των παρωχημένων τηλεφωνικών θαλάμων σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και η δημιουργία έξυπνων στάσεων λεωφορείων με Wi-Fi και παροχή ρεύματος.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 21561 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη