Έκανε μήνυση και «φωτογραφίζει» γυναικεία φιγούρα | ο Δήμαρχος για τις δολιοφθορές

Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε μήνυση κατά αγνώστων αλλά και δίνοντας μία τελευταία ευκαιρία στους δράστες να παρουσιαστούν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Κισάμου Θοδωρής Σταθάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σχετικά με τις δολιοφθορές που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο σε υποδομές του Δήμου, στο Θεοχαράκειο Γήπεδο, αλλά και στις σημαίες στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, εχθές προχώρησα σε μήνυση κατά αγνώστων.

Σήμερα υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία. Τέτοιες ενέργειες είναι ναι μεν καταδικαστέες από όλους αλλά πολλές φορές γίνονται σε στιγμές μη ελέγχου του εαυτού μας και επειδή είναι αξιόποινες πράξεις, οι οποίες θα έχουν τις αντίστοιχες κυρώσεις, θα ήταν ευπρόσδεκτοι να προσέλθουν αυτοβούλως σε επικοινωνία μαζί μας, να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους το έκαναν, να αποκαταστήσουν τις ζημιές και το θέμα να λήξει.. διότι τρεις και πλέον τα ξημερώματα νέα, γυναικεία παρουσία να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες… δεν είναι σύνηθες.      

Μοιραστείτε την είδηση