Ειδική άδεια για τις Πανελλαδικές 2020 ζητά η ΠΟΜΕΝΣ

Ειδική άδεια για γονείς που τα παιδιά τους θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2020 αλλά και σε στρατιωτικούς που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές ζητά η ΠΟΜΕΝΣ.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020, για τους μαθητές της Γ ́ τάξης των ημερήσιων και της Δ ́ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ενώ μία (1) ημέρα αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ ́ τάξης των ημερήσιων και της Δ ́ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών-Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.,παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις έτσι ώστε να παρέχουν συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά τους.

Επιπρόσθετα παρακαλούμε όπως η παραπάνω ευεργετική παροχή ειδικής άδειας, επεκταθεί αναλογικά και για τους συναδέλφους / συναδέλφισσες μας οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν οι ίδιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε τεχνικές και εξειδικευμένες ειδικότητες, έτσι ώστε να έχουν τον χρόνο να μελετήσουν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και αποδοχή του αιτήματος μας και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Μοιραστείτε την είδηση