Δώρα είναι μόνο μία | ακούραστη, δοτική και φιλάνθρωπος

Τις ευχαριστίες της προς τη Δώρα Κυριακάκη, επιχειρηματία, μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΧ και του ΔΣ της ΠΑΕ Χανιά, για τη δωρεά της σε σχολικά είδη σε μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, εξέφρασε με ανακοίνωση της η Μαρία Κληματσάκη, Διευθύντρια του σχολικού συγκροτήματος.

Η κ. Κυριακάκη, γνωστή για τις ευαισθησίες της και τη φιλανθρωπική της δράση, προχώρησε σε μια κίνηση αγάπης προς τους μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η ανάρτηση της κ. Κληματσάκη:

«Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να αισθάνεται μια δασκάλα όταν βλέπει τους μαθητές της να προοδεύουν επαγγελματικά και κοινωνικά και να δείχνουν συχνά το μεγαλείο της ψυχής τους!! Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι επιχειρήσεις του τόπου μας σήμερα ,η κ. Δώρα Κυριακακη, που διατηρεί μαζί με τον αδερφό της Χρυσοπωλείο στο κέντρο της πόλης μας, μας έκανε δωρεά σχολικά είδη προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές του σχολείου μας, που τα έχουν ανάγκη.Και από ότι ξέρω η προσφορά έγινε και σε αρκετά σχολεία της πόλης μας. Όσο υπάρχουν τέτοιοι δοτικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ να επιβιώσουν τα παιδιά μας σε πιο αληθινές συνθήκες αποδοχής, συνύπαρξης και αλληλο κατανόησης. Να είσαι καλά Δώρα Κυριακακη και σου ευχόμαστε από καρδιάς όλοι, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ,τα χαμόγελα χαράς και ικανοποίησης που μας χάρισες τόσο απλόχερα, να επιστρέψουν στο πολλαπλάσιο, σε σένα και στην οικογένειά σου!!»

Μοιραστείτε την είδηση