Χαρδαλιάς | παράταση στην απαγόρευση διέλευσης και παραμονής σε πάρκα και άλση

Την παράταση της απαγόρευσης μετακίνησης, διέλευσης και παραμονής σε πάρκα, άλση και Εθνικούς δρυμούς, μέχρι τις 13 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα σημείωσε ότι τα περισσότερα μέτωπα στη χώρα βρίσκονται σε ύφεση εκτός από εκείνο της Εύβοιας. Τόνισε ότι οι δυνάμεις που επιχειρούν στα μέτωπα της Εύβοιας, έχουν ενισχυθεί και πως θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε συγκεκριμένα: «Συνεχίζουμε καταβάλοντας κάθε προσπάθεια. Η εικόνα στην Αττική συνεχίζει να βελτιώνεται. Προσωπικό των ΕΔ και της Αστυνομίας θα συνεχίζει να περιπολεί για την επίβλεψη τυχόν αναζωπυρώσεων.

Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτο. Το βράδυ θα είναι δύσκολο. Η Πυροσωβεστική καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διαφυλάξει ζωές και περιουσίες. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις από τη χώρα μας αλλά και 100 πυροσβέστες από την Ουκραντία και 112 από τη Ρουμανία, ενώ έρχονται και Σέρβοι. Συνδρομή παρέχουν οι εθελοντές, Περιφέρεια και τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε Κρήτη και Ζάκυνθο υπήρξαν πυρκαγιές χρειάστηκαν εναέρια μέτωπα. Η Πυρκαγιά που πέρασε από Ηλεία σε Αρκαδία είναι σε ύφεση αλλά χρειάζεται ακόμα προσοχή. Ως την ερχόμενη Παρασκευή 13 Αυγούστου. Απαγορεύεται μετακίνηση, διέλευση ή εθνικούς δρυμούς. Κάθε δραστηριότητα ή εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Απευθύνουμε έκκληση να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρχών

Μοιραστείτε την είδηση