Από το Φαράγγι Καλλικράτη μέχρι το Καψόδασος Πατσιανού | πεζοπορία

Μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση από το Φαράγγι του Καλλικράτη μέχρι το Καψοδάσος Πατσιανού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.

Η πεζοπορία είναι εύκολη σε καλογραμμένο κατηφορικό χωματόδρομο και μονοπάτι, τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 και θα έχει διάρκεια περίπου 3½ ώρες.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η εξόρμηση αυτή είναι ιδανική για αρχάριους πεζοπόρους και για παιδιά με τους γονείς τους, που θα ήθελαν να πεζοπορήσουν για πρώτη φορά.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 22/11. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης.

Μοιραστείτε την είδηση