Απασφάλισε για τις αποζημιώσεις ο Πολάκης | «κοροϊδία και αισχρό δούλεμα»

Με μία οξύτατη ανακοίνωση για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη και τους Χανιώτες βουλευτές της ΝΔ, περίπου 3 μήνες μετά τις καταστροφές σε Κουντούρα και Ελαφονήσι, Ο Παύλος Πολάκης επαναφέρει το θέμα της – μη – αποζημίωσης των δικαιούχων. Συγκεκριμένα:

«Μετά τις ολοκληρωτικές καταστροφές που υπέστησαν σε παραγωγή και υποδομές, η στάση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και προσωπικά του Υπουργού Μ. Βορίδη απέναντι στους καλλιεργητές θερμοκηπίων της Κουντούρας και του Ελαφονησίου συνιστά πλέον κοροϊδία και αισχρό «δούλεμα».

Τρεις (3) σχεδόν μήνες μετά την καταστροφή των θερμοκηπίων από την πρωτοφανή κακοκαιρία, παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις, παρά την ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και την απάντηση του Υπουργού, παρά την καταγραφή των ζημιών από Περιφέρεια και Δήμους, οι παραγωγοί δεν έχουν δει ούτε ένα (1) Ευρώ αποζημίωση, ενώ εμπαίζονται καθημερινά από παράγοντες του Υπουργείου και συνεργάτες τοπικών Βουλευτών (και Βουλευτριών) από τα Χανιά.

Εμείς από την πλευρά μας και όντας αντιπολίτευση, ευρισκόμενοι πολύ συχνά σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των παραγωγών, κάναμε και ξανακάναμε αυτό που έπρεπε με διαρκείς οχλήσεις στο Υπουργείο. Οι υπόλοιποι (και δη κυβερνητικοί) Βουλευτές, οι κ.κ. Βολουδάκης, Μπακογιάννη, Διγαλάκης… τι κάνουν ;

ΥΓ:  Δεν μπορούμε να φανταστούμε, αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Κυβέρνηση, πόσα «πύρινα» δημοσιεύματα περί «εμπαιγμού των παραγωγών» θα είχαν φιλοξενήσει τα τοπικά ΜΜΕ. Τώρα; Σιωπή!  Τι γίνεται άραγε ;  Δεν γνωρίζουν το θέμα οι κατά τ’ άλλα αγαπητοί και σεβαστοί συμπατριώτες συντάκτες και ενημερωτές μας;  Μήπως το γνωρίζουν και το θεωρούν «έλασσον»;  Διαφορετικά, αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, υπάρχει κάτι (ή κάποιος…) που τους εμποδίζει;»

Μοιραστείτε την είδηση