Απάντηση Δήμου Πλατανιά περί αποκατάστασης έκτακτων βλαβών

Ο Δήμος Πλατανιά σε σχετική ανακοίνωσή του για τις βλάβες και τις διακοπές νερού αναφέρει:

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων για διακοπή υδροδότησης , σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα των βλαβών, όπως και αυτά της λειψυδρίας, η ΔΕΥΑΒΑ έχει προβεί σε ένα σύνολο παρεμβάσεων κατά τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, το σύνολο των βλαβών ,σε όλη την έκταση του Δήμου Πλατανιά , αντιμετωπίζεται με αμεσότητα από το ολιγομελές προσωπικό της ΔΕΥΑΒΑ.

Σε ότι ό,τι αφορά τη διακοπή ύδρευσης στο Δαρμαροχώρι, σας γνωρίζουμε ότι η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί και οι δεξαμενές είναι σε διαδικασία πλήρωσης τους. Αντίστοιχο πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως  ήδη, στην περιοχή της Δρακώνας – Γερακιανών.

Επιπλέον, σε συνέχεια του σχεδιασμού που έχει προηγηθεί, αναμένεται άμεσα η δημοπράτηση μεγάλων έργων ύδρευσης, τα οποία θα συμβάλουν καθοριστικά στην οριστική λύση των αντίστοιχων προβλημάτων.
Τέλος σας γνωρίζουμε , σε ότι αφορά αναφορές περί διακοπής υδροδότησης σε περιοχές του Δήμου μας, προκειμένου να υπάρχει επάρκεια σε άλλες περιοχές, ότι αυτό ουδέποτε συνέβη και ούτε θα συμβεί».

Μοιραστείτε την είδηση