Σε αναβολή των εκδηλώσεων που είναι διοργανωτής ή συνδιοργανωτής, λόγω πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού, μετά και τις πρόσφατες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, προχωρά ο Δήμος Πλατανιά, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

Οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται:

α) Η θεατρική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης «Γιοι και Κόρες», που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 19:00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε.

β) Η επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφορία & Ορθόδοξη παράδοση» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα 19:00μ.μ., στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

γ) Οι Ποδηλατικοί  αγώνες με το τίτλο «ΓΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» που ήταν προγραμματισμένοι το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στα διοικητικά όρια του Δήμου Πλατανιά. 

δ) Οι εκδηλώσεις  για τη μνήμη θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, στο Πάρκο Πολέντα, και ο Ετήσιος Διεθνής Διαγωνισμός Πολυμέσων για τα τροχαία δυστυχήματα έτους 2020, που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 20 Μαρτιου, στο Πάρκο Πολέντα στη Νεραντζιά Βουκολιών και στο Πνευματικό Κέντρο αντίστοιχα.

Μοιραστείτε την είδηση