Ανάπλαση παραλιακού μετώπου στις Καλύβες Αποκορώνου | συνδρομή του Δήμου Χανίων

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας για την Πράξη, με τίτλο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών από τον ποταμό Ξυδά έως το τέλος του σχεδίου πόλεως», απο τον τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Στο πλαίσιο της σύμβασης ο Δήμος Χανίων θα διαθέσει τεχνικό προσωπικό, ώστε να ενισχύσει την επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου Αποκορώνου, για την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε: «Υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αποκορώνου, με την οποία οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες συνδράμουν για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου. Ο Δήμος Χανίων ως μητροπολιτικός Δήμος εκ του Νόμου αλλά και ως πολιτική βούληση συνδράμει σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Η καλή συνεργασία μας με το σύνολο των δημοτικών αρχών είναι η βάση των ενεργειών μας, ώστε να καταφέρουμε από κοινού να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε είτε λόγω της υποστελέχωσης, είτε λόγω της έλλειψης πόρων και της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όλοι οι αιρετοί πρέπει να λειτουργούν σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αποκορώνου δήλωσε: «Ο Δήμος Αποκορώνου έχει απολέσει την τεχνική του επάρκεια, απευθυνθήκαμε, λοιπόν, στον όμορο μητροπολιτικό Δήμο, τον Δήμο Χανίων, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά μας, ούτως ώστε και εμείς με τη σειρά μας να δημοπρατήσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου των Καλυβών. Πρόκειται για ένα έργο, που θα δώσει μια νέα αισθητική στην περιοχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξή της. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο και τον Δήμο Χανίων για την ανταπόκρισή τους αυτή, που δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεργαζόμαστε εμείς οι αυτοδιοικητικοί, προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαδημοτική συνεργασία».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 21558 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη