Αμπελουργοί και Ελαιοπαραγωγοί Κρήτης | το νέο Δ.Σ

Σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ προχώρησαν τα μέλη της Οργάνωσης Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, όπου βρίσκεται και η έδρα της Οργάνωσης, την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά:

Αθανασάκης Γεώργιος,  Βενιεράκης Γεώργιος, Βέρτουδος Ιωάννης, Γαβαλάς Γεώργιος, Γερωνυμάκης Γεώργιος, Ιερωνυμάκης Πρίαμος, Κουβαριτάκης Εμμανουήλ, Μάρκογλου Ευάγγελος, Περβολαράκης Λάμπρος, Στειακάκης Γεώργιος, Τζουλιαδάκης Γεώργιος, Τσατσαράκης Εμμανουήλ, Φουντουλάκης Ιωάννης, Χαιρέτης Εμμανουήλ και Χιλετζάκης Μύρων.

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ, όπου εκλέχθηκαν ομόφωνα για το προεδρείο:

Πρόεδρος: Ιερωνυμάκης Πρίαμος του Σταμ.,  με καταγωγή από τον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, μέλος διοίκησης Εθνικής και διεπαγγελματικής αμπελουργών και οίνου.
Α’ Αντιπρόεδρος: Κουβαριτάκης Εμμανουήλ του Ιωαννη, με καταγωγή από το Πολεμάρχι Χανίων, εντεταλμένος Δημάρχου Πλατανιά Επιτροπής Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Δ. Πλατανιά. 
Β’ Αντιπρόεδρος: Βενιεράκης Γεώργιος του Νικ. με καταγωγή από το Ρέθυμνο, στέλεχος Ε.Α.Σ Ρεθύμνου.
Γενικός Γραμματέας: Γαβαλάς Γεώργιος του Νικ, με καταγωγή από τον Άγιο Θωμά Ηρακλείου, αμπελουργός ελαιοκαλλιεργητής. 
Ειδ. Γραμματέας: Αθανασάκης Γεώργιος του Εμμ  με καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου, Στέλεχος Συνεταιρισμού.
Ταμίας: Μάρκογλου Ευάγγελος του Νικ με καταγωγή Αρχάνες Ηρακλείου, αμπελουργός-ελαιοκαλλιεργητής.
Κοσμήτορας: Περβολαράκης Λάμπρος του Εμμ,  Πρώην Δήμαρχος Τεμένους Ηρακλείου.

Μανώλης Κουβαριτάκης – Πρίαμος Ιερωνυμάκης

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε τις επόμενες ημέρες να συνεδριάσει στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης  για το φλέγον ζήτημα της ελαιοκαλλιέργειας.

Μοιραστείτε την είδηση