Αχούρι που προσβάλει την εποχή μας το Λύκειο Κισάμου | επίσκεψη – αυτοψία υπουργού Β. Διγαλάκη (video+photos)

Την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει το κτιριακό συγκρότημα των λυκείων στην Κίσαμο είχε την ευκαιρία σήμερα να δει από κοντά ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης. Τόσο ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κίσαμου Νεκτάριος Ζουριδάκης, όσο και η υποδιευθύντρια του Γενικού Λυκείου Αργυρώ Δελλή, ξενάγησαν τον υπουργό στο υπό εγκατάλειψη κτίριο που στεγάζει τα δυο λύκεια και όλοι μαζί κατέγραψαν στο μυαλό και τα χαρτιά τους, ζοφερή εικόνα για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά κάθε μέρα.

Ετοιμόρροπες κτιριακές υποδομές, διαλυμένες πόρτες και τζάμια, κατεστραμμένες και βρώμικες τουαλέτες και σοβαρότατες ελλείψεις σε μόνωση, ασφάλεια, θέρμανση και εξοπλισμό είναι λίγες μόνο, από τις πρώτες διαπιστώσεις του κλιμακίου που βρέθηκε σήμερα στην Κίσαμο.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπουργός κατά την ξενάγηση έμεινε πολλές φορές με το στόμα ανοικτό μην μπορώντας να πιστέψει ότι εν έτει 2019 υπάρχουν σχολικά συγκροτήματα σε αυτή την κατάσταση να φιλοξενούν μαθητές. Μαζί και το κλιμάκιο των ΚΤΥΠ (κτιριακών υποδομών) του πρώην ΟΣΚ.

Βασίλης Διγαλάκης – υφυπουργός Παιδείας

Γιώργος Μυλωνάκης – νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κισάμου

Νεκτάριος Ζουριδάκης – διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου
Άνοιξαν τρύπα στην οροφή για να φεύγει το νερό από την οροφή
Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1478 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης