Βρέθηκε νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης | τραγική η κατάληξη των ερευνών

Νεκρός εντοπίστηκε από τις Αρχές, ο Σήφης Βαλυράκης, για τον οποίο είχε σημάνει συναγερμός το απόγευμα της Κυριακής, καθώς από το μεσημέρι που βγήκε στα ανοιχτά του Ευβοικού κόλπου με το φουσκωτό του, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι έρευνες του Λιμενικού ξεκίνησαν το απόγευμα. Το φουσκωτό εντοπίστηκε, αλλά όχι και ο χειριστής του, όποτε οι έρευνες συνεχίστηκαν και ενισχύθηκαν από Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο.

Η σωρός του ξεβράστηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού της περιοχής, 1 μίλι μακριά από το σκάφος.

Σύμφωνα με τη συζύγό του, ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, οι εκτιμήσεις είναι ότι ο 78χρονος Σήφης Βαλυράκης γλίστρησε από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι στο σκάφος, όταν βρέθηκε προσαραγμένο, η μηχανή ήταν στο πρόσω, δηλαδή δούλευε κανονικά. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι έπεσε στη θάλασσα είτε γιατί γλίστρησε είτε γιατι λιποθύμησε και το σκάφος συνέχισε την πορεία του.

Μοιραστείτε την είδηση