Το 17ο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κισάμου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης ( (Σ.Ι.Π.Α.Κ.).

Ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες θα περιηγηθούν στους δρόμους του Νομού Χανίων, ξεκινώντας από την Πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά με προορισμό την Κίσαμο.

Θα περάσουν από Σάσσαλο – Μυλωνές – Στροβλές – Μύλους  όπου θα γίνει και η ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων.  Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Έλος – Κεφάλι – Αμυγδαλοκεφάλι – Κεραμωτή – Κάμπο – Σφηνάρι – Πλάτανο – Γραμβούσα και θα τερματίσουν στην Πλατεία Τζανακάκη στην Κίσσαμο μετά τις 14.30.

Φυσικά όσοι επιθυμούν να θαυμάσουν από κοντά αυτά τα «κινούμενα μουσεία» τα οποία διατηρούν ζωντανή την ιστορία της αυτοκίνησης, θα πραγματοποιηθεί έκθεση, ελεύθερη για το κοινό, από τις 15.30 έως τις 17.30 κατά μήκος της παραλίας Τελωνείου. Την έκθεση θα πλαισιώσουν περίπου 30 κλασικά αυτοκίνητα, κάποια από τα οποία χρονολογούνται από το έτος 1950! Και 20 περίπου κλασικές μοτοσικλέτες, με τις παλαιότερες  να είναι από το 1940! 

Μοιραστείτε την είδηση