Δέκα χιλιάδες θέσεις πτήσεων εσωτερικού, με τιμές από 29 ευρώ, Aegean, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 8 Ιουνίου για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 1 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €29 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €51 για πτήσεις από την Αθήνα.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για τα παρακάτω δρομολόγια διαμορφώνεται διαφορετικά. Από/προς Αθήνα: Κάρπαθος, Ικαρία, Νάξος, Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Σκύρος, Ζάκυνθος, Λέρος, Σητεία, Σκιάθος, από/προς Θεσσαλονίκη: Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη, Σκιάθος, ΧανιάΗράκλειο, Πάρος, Σάμος, Καλαμάτα και Χίος και το δρομολόγιο από/προς Ρόδο – Καστελόριζο.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου δεν υπάρχουν rebooking fees.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κατηγορία ναύλου Flex.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Η προσφορά αφορά σε ναύλους Flex. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας παραδοτέας αποσκευής έως 23kg με το ναύλο Flex.

Η προσφορά των επιπλέον μιλίων αφορά σε μίλια εξαργύρωσης στο Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται ταυτόχρονα με τα μίλια της πτήσης, μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης σας και εφόσον έχετε καταχωρήσει τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας κατά την κράτησή σας. Η προσφορά του Miles+Bonus ισχύει μέχρι τις 15/06/2020.

Η προσφορά για την υπηρεσία Hold my Booking ισχύει μέχρι τις 10/06/2020.

Μοιραστείτε την είδηση