15.000 μάσκες σε γιατρούς και νοσηλευτές | Τράπεζα Χανίων

Στην αγορά υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια των λειτουργών του συστήματος Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 16 Απριλίου παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων 15.000 ειδικές πιστοποιημένες μάσκες για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Το σύνολο της χώρας έχει εισέλθει σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη μάχη ενάντια στον COVID-19. Πρέπει όλοι μαζί, πολιτεία, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε τη μάχη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειας. Η Τράπεζά μας, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον κοινωνικό της ρόλο, θα συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της  στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας».

H Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ευχαριστεί τους λειτουργούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή δύναμη στο αξιέπαινο έργο που επιτελούν.

Μοιραστείτε την είδηση