Στα κεντρικά του ΕΕΣ ο Αμφιλόχιος

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός υποδέχτηκε την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κισάμου, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, κ. Αμφιλόχιο.

Ο κ. Αυγερινός αφού καλωσόρισε τον Επίσκοπο κ. Αμφιλόχιο, τον ευχαρίστησε γι’ αυτή του την επίσκεψη και τον ενημέρωσε από κοντά για τα θετικά νέα περί άρσης της αναστολής του Οργανισμού από τη Διεθνή Ομοσπονδία, καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δεν παρέλειψε να εκφράσει στον Σεβασμιότατο τον θαυμασμό και την εκτίμησή του για το σημαντικό έργο προσφοράς που επιτελεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Τμήματος, στην τοπική κοινωνία.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης με τη σειρά του δήλωσε χαρούμενος που του δόθηκε η ευκαιρία αυτής της επίσκεψης και ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για τα τοπικά θέματα, τα οποία απασχολούν το Τμήμα αλλά και τις προγραμματισμένες δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης προσκάλεσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. να επισκεφθεί το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κιςάμου, ώστε να δει και ο ίδιος από κοντά το πολυσήμαντο έργο που επιτελείται στην περιοχή.

Μοιραστείτε την είδηση