Εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών | Πολυτεχνείο Κρήτης

Εκδήλωση για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρες 13:00-16:00.

Η εκδήλωση αποτελεί μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές και με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εκπρόσωποι των Σχολών θα παρουσιάσουν το προφίλ της εκάσοτε Σχολής και θα δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την «ταυτότητα’» των Σχολών,  τις δραστηριότητες,  τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γνωριμίας με τις Σχολές.

Οι φοιτητικές ομάδες θα παρουσιάσουν το έργο και τις δραστηριότητές τους, με εκπροσώπους που θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων,  την συμμετοχή σε αυτές, ενώ θα λάβουν μέρος και  παράλληλα δρώμενα. Οι φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης που συμμετέχουν στο Καλωσόρισμα Πρωτοετών είναι:

·       BEST Chania – Board of European Students of Technology

·       ESN (Erasmus Student Network-TUC Branch)

·       IEEE TUC Student Branch

·       TUC SPE Student Chapter

·       Ιστιοπλοϊκή Ομάδα

·       Kινηματογραφική Ομάδα

·       Λογοτεχνική Ομάδα

·       Μουσική Ομάδα “ΕΝΤΑΣΗ Live”

·       Ομάδα Διαλόγου

·       Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών 

·       Ομάδα Φοιτητών Αιμοδοτών 

·       Ράδιο “Ένταση 93,5”

·       Σκακιστική Ομάδα

·       Χοροτεχνείο

·       TUC Sports

·       Saves2

Επίσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της εκδήλωσης Καλωσορίσματος, το Πολυτεχνείο Κρήτης έχει την χαρά να φιλοξενήσει το Chania Film Festival,  την AISEC Κρήτης και τους Cretan Gunners!

Μοιραστείτε την είδηση