Χορηγία Ιδρύματος Λάτση στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ μέσω της ΙΜΚΣ

Στην χορηγία σχολικών ειδών, γραφικής ύλης, ειδών ζωγραφικής, χειροτεχνίας, αναλώσιμων κ.α. προέβη το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» , σε συνεργασία με την Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου.

Η χορηγία παραδόθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιο, συνοδευόμενο από τον Διευθυντή του Αννουσάκειου, Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντώνιο Αρετάκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Αμφιλόχιος είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, οι οποίοι επιτελούν έργο θαυμαστό και αξιέπαινο, όσο και με παιδιά που φοιτούν στο Σχολείο. Ξεναγήθηκε στους χώρους του Σχολείου και με χαρά, δέχθηκε προσφορές – έργα των παιδιών (γλυκίσματα που κατασκεύασαν και ζωγραφιές).
Συγκινημένος ανέφερε: «Ο χώρος αυτός αποτελεί τόπο ελπίδας και παρηγοριάς όχι μόνον για τα παιδιά που φοιτούν αλλά και για τις οικογένειες των, οι οποίες καλούνται να διαχειριστούν τις ανάγκες των παιδιών τους. Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου με πολλή αγάπη και ευαισθησία αγκαλιάζουν τα παιδιά και συμβάλλουν τα μέγιστα εις την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Είναι σίγουρο ότι η Πολιτεία οφείλει και πρέπει με ακόμα περισσότερη ευαισθησία και ευθύνη να σκύψει στις ανάγκες των παιδιών αυτών και να συμβάλλει, θεσμικά, στην κατά τον μέγιστο βαθμό αποκατάσταση των. Καρδιακές οι ευχαριστίες προς τον Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» που και με την ευγενή αυτή χορηγία του γίνεται αιτία χαράς και ανακούφισης»,

Μοιραστείτε την είδηση