Άνδρας με κορωνοϊό «έσπασε» την καραντίνα για να πουλήσει ναρκωτικά

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου άντρας θετικός στον κορωνοϊό, έσπασε την καραντίνα προκειμένου να πουλήσει ναρκωτικά.

Ο 35χρονος συνελήφθη ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, καθώς όπως φαίνεται οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι εμπλέκεται σε τέτοιες δράσεις.

Μέσα στο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του, εντοπίστηκαν 145 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό που φέρεται να συνδέεται με εμπορία ναρκωτικών. Αυτή τη στιγμή ο 35χρονος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Χαλάστρας και εις βάρος του θα απαγγελθούν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Οι διώξεις αναμένεται να του γνωστοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης, καθώς δεν προβλέπεται η μεταγωγή του ενώπιόν της. Επίσης, από την αστυνομία επιβλήθηκε εις βάρος του διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.

Μοιραστείτε την είδηση