Θ. Σταθάκης: «Ελάτε σε δημόσιο διάλογο να δούμε ποιος μπορεί και ποιος εγγυάται»

Είναι σίγουρο ότι οι αλήθειες πονάνε αλλά όχι εμάς που τις λέμε. Δυστυχώς αυτοί που βίωσαν το ψέμα, εισέπραξαν την αδιαφορία σας για τα αναπτυξιακά θέματα και εν τέλει την αναποτελεσματικότητά σας να προχωρήσετε ένα σχέδιο προώθησης και επίλυσης ζωτικών θεμάτων, ήταν οι πολίτες της Κισσάμου κατά την χρονική περίοδο 2011-2014, κατά την οποία είχατε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Κισσάμου.

Όχι μόνο δεν εκτελέσατε κανένα δημοτικό αναπτυξιακό έργο αλλά δεν είχατε την ικανότητα να τελειώσετε ούτε ταδημοπρατούμενα έργα του 2010 (π.χ. Κατασκευή γεφυρών  στην Κίσσαμο, Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής).

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν κατασκευάσατε κανένα έργο στην πόλη της Κισσάμου, στον Πλάτανο ή στην Γραμβούσα (σας έχω προκαλέσει πολλές φορές να ονομάσετε έστω ένα) το οποίο να χρηματοδοτήσατε ή να εξασφαλίσατε την χρηματοδότηση (συνεχώς αναφέρεστε στον βιολογικό καθαρισμό ή στην παράκαμψη των Τοπολίων- Έλους, έργα άλλων φορέων και έτοιμων μελετών προγενέστερων Νομαρχιακών και Δημοτικών αρχών(ειδικά η μελέτη επέκτασης βιολογικού Πλατάνου και εκτός σχεδίου πόλεως Κισσάμου, έργα της κ. Σκουλάκη Φρόσως).

Χαίρομαι που αναφέρεστε στο έργο της «Λιμνοδεξαμενής του Πλατάνου» και διαφαίνεται η διάθεσή σας να ξαναγυρίσετε στο ίδιο τροπάριο της «θέσης», της οποίας καμία μελέτη και επεξεργασία κάνατε επί 4 χρόνια, όπως επίσης και του μεγαλεπήβολου σχεδίου σας να φέρετε νερό από το Βαλσαμιώτη ή το φράγμα του Ταυρωνίτη (Ευτυχώς που καλέσατε στην παρουσίαση της 10ης Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, τους συμβούλους σας και κατοίκους του Πλατάνου ώστε να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια και να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ότι το εν λόγω έργο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ούτε στα επόμενα 30 χρόνια, όπως σας είπαν). Ανευθυνότητα και πανικό δείχνει η δική σας στάση η οποία έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσετε άρθρο συνοδευόμενο από αχαρακτήριστη σκιτσογραφία, ή οποία δεν είχε την έγκριση του υποψηφίου δημάρχου σας… και ο οποίος προφανώς ζήτησε την καθαίρεσή της εν λόγω σκιτσογραφίας από το γνωστό ιστολόγιο. Είναι μια καλή κίνηση η αναγνώριση του λάθους σας και ότι μπορεί να “επιβληθεί” τελικά… Οπότε σας προτείνω: να συνεχίσουμε τον προεκλογικό αγώνα παρέα με κοινές παρουσίες- ομιλίες και να πούμε τις «αλήθειες» ενώπιον των δημοτών μας πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίσαμος Πορεία Ανοδική» επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδημότες μας, ότι είναι ανοιχτός στον δημόσιο διάλογο και θα αποδεχτεί την οποιαδήποτε πρόσκληση από τοπικές κοινότητες, συλλόγους και οργανωμένες ομάδες πολιτών ,οι οποίες επιθυμούν να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη, τόσο για τα πεπραγμένα της παρούσας αυτοδιοικητικής, όσο και για το μελλοντικό όραμα για την αυτοδιοικητική περίοδο που έπεταιτης εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου. Ο δημόσιος διάλογος είναι διαδικασία που για τον συνδυασμό «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ» αποτελεί την πεμπτουσία της δημοκρατικής έκφρασης. Επιπλέον, θα ήταν γόνιμο και ωφέλιμο να προκληθούν κοινές εμφανίσεις όλων των υποψηφίων δημάρχων, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους δημότες να ενημερωθούν, να ακούσουν τις απόψεις και τιςτοποθετήσεις τους, κατά αντιπαράθεση, για τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο. Για να μπορούν ναΑποφασίσουν ποιος Μπορεί, ποιος Εγγυάται την αναπτυξιακή Πορεία και ποιος θα Διεκδικήσει να την επιτύχει.

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος

του συνδυασμού «Κίσαμος Πορεία Ανοδική»

Θεόδωρος Σταθάκης

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1730 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης