Συνάντηση ΝΕΣΚ- Μ. Χαιρετάκη | «Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!»

Συνάντηση πραγματοποίησε  την Κυριακή 30/06 το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, με τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Χανίων, κ. Χαιρετάκη Μιχαήλ, παρουσία μελών του ΝΕΣΚ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Χαιρετάκης αναφέρθηκε στα πολλαπλά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Κισάμου, και κυρίως έκανε λόγο για το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το πρόβλημα της ρευστότητας στην αγορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Εν συνεχεία, ακολούθησε συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε στα ζητήματα πολεοδομίας, υδρευτικού κι οδικού δικτύου, καθώς και στην προσπάθεια αναστήλωσης του ιστορικού κέντρου της κωμόπολης.

«Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με την ευχή ότι η Κίσαμος πρέπει και επιβάλλεται να έχει φωνή στην κεντρική κρατική εξουσία!»

Δ.Σ. Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου

Ο κ. Χαιρετάκης έχοντας πλήρη επίγνωση ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου, καθότι εκτός του ότι κατέχει τη θέση του Γ.Γ. στο Ε.Β.Ε. Χανίων, έχει υπάρξει επίσης αντιπρόεδρος του ΝΕΣΚ, τοποθετήθηκε πάνω  σ’ όλα τα θέματα που αναπτύχθηκαν κι υποσχέθηκε τώρα που η Κίσαμος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει φωνή στην κεντρική πολιτική σκηνή, θα είναι δίπλα και θα παρακολουθεί στενά τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και του Νομού γενικότερα.

Μοιραστείτε την είδηση