Διγαλάκης: «Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο έχουν ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη»

Συναντήσεις με τους επαγγελματικούς φορείς που σχετίζονται με την οικονομική δραστηριότητα, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο και το Οικονομικό Επιμελητήριο είχε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής, Βασίλης Διγαλάκης.

Στο ΕΒΕΧ, ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων της ΝΔ συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη καθώς και το Διοικητικό του Συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Διγαλάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ΕΒΕΧ καθώς και για τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκησή του.

Στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ο κ. Διγαλάκης συζήτησε με τον πρόεδρό του, Παντελή Πετσετάκη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τον ρόλο που μπορεί να παίξει το Οικονομικό Επιμελητήριο ως επιστημονικός σύμβουλος της Πολιτείας σε ζητήματα οικονομικής και φορολογικής πολιτικής, ενώ άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς τους σε σχέση με το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων, κάτι που είναι ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και από τις πρόσφατες ανακατατάξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Ο κ. Διγαλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα της σύστασής του Συμβουλίου Στρατηγικής για τον Τουρισμό, με τη συμμετοχή τόσο του ΕΒΕΧ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, όσο και των υπολοίπων φορέων που εμπλέκονται στην τουριστική αγορά, ώστε να προωθηθεί με συντεταγμένο τρόπο η προβολή των τουριστικών προϊόντων αλλά και η δημιουργία των σχετικών αναγκαίων υποδομών.

Μοιραστείτε την είδηση