Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Περπατούσαν μες τον καύσωνα | τους «μάζεψε» η Πυροσβεστική – Γυαλισκάρι

Η συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καντάνου, με εθελοντές πυροσβέστες από τον Βουτά και έναν πολίτη που βρέθηκε στο σημείο, ήταν απαραίτητη για τη μεταφορά μιας τουρίστριας, περίπου 55 ετών η οποία στην προσπάθειά της να πραγματοποιήσει πεζοπορία από τους Άνυδρους στο Γυαλισκάρι, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησε ο σύζυγός της, που αναγκάστηκε να την αφήσει εν μέσω της διαδρομής και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει, πηγαίνοντας σε καντίνα της περιοχής από όπου και εκλήθη η υπηρεσία.

Οι διασώστες εντόπισαν την γυναίκα η οποία δεν έφερε τραύματα και είχε τις αισθήσεις της, την μετέφεραν σε κατάλληλο σημείο και την παρέλαβε το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καντανου.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr